Párok őszintén

Válogatás az elmúlt 17 év naplóbejegyzései közül

{

Kire bízhatod rá magad és az esküvőd?

Nehéz nagyon a kérdés, hogy kire bízhatod rá feltétel nélkül magad – hiszen egy ceremóniamesterrel ilyen kellene legyen a kapcsolatod. Az első beszélgetés során a három fontos információból egyet, legfeljebb „másfelet” ismersz meg.

Minden esküvői szolgáltatónál a belépő szint, hogy a szakmai tudása a maximumon van, hogy jól tudja elvégezni a rábízott feladatot. Ez azonban nem derül ki, amíg nem vagytok az esküvő végén.

A következő szint a rutin, amit legfeljebb sejteni tud a pár az első beszélgetéseken, abból, hogy hogyan reagál egy-egy kérdésre, nehezen megoldható helyzetre a ceremóniamester.

A legközelebbi réteg pedig a személyiség, ami egyből látszik, nyilvánvaló és egyébként jó szűrő is. A régi latin mondás szerint: „Simili similis gaudet”, azaz a hasonló a hasonlóval érzi jól magát. Bízzatok az ösztöneitekben. Ha az első beszélgetésen érzitek, hogy akár barátok is lehetnétek a ceremóniamesterrel, akkor nagy eséllyel a barátaitokkal és a családtotkkal is ki fog jönni. Ha pedig a beszélgetés(ek) során biztonságban érzitek magatokat vele és látjátok a szemetek előtt a saját esküvőtöket, ahogy mesél, akkor nagy eséllyel jó helyen jártok.

év tapasztalat

esküvő

%

elkötelezettség

Beszélgessünk egyet az esküvőtökről!

Mit tudtok meg egy személyes beszélgetés során? Elsősorban a saját esküvőtök olyan részleteit, amire még nem gondoltatok. Közösen felépítünk egy lehetséges ritmust az esküvőtökre, amelyből érzitek, hogy el tudjátok-e benne kényelmesen képzelni magatokat. Ezen keresztül lesz elképzelésetek arról, hogy a személyiségünk és a stílusunk illik-e egymáshoz, és lesz élményetek arról, hogy bizalom épül-e ki közöttünk. E kettő szükségszerű ahhoz, hogy bölcs döntést hozhassatok. Várom az időpontjavaslatotokat!